2012. december 24., hétfő

1. fejezet(Vivien)

"Nő a Forma 1-ben? Mi lesz így veled?"

"Magyar, az első nő a Formula 1-ben."

"Mr. Ecclestone: Itt volt az ideje, hogy egy nő is bekerüljön a Forma 1-be. Nekik is meg kell adni az esélyt."

"Vajon többek ágyában is megfordult, hogy bekerülhessen?"

Ilyen és ehhez hasonló cikkek vártak a szobámba, amikor ideértem. Még, hogy bárkivel is lefeküdtem azért, hogy bekerüljek. Nem is láttak még vezetni, de máris kikiáltanak ágybetétnek. Minek hisznek ezek engem? Soha életembe nem feküdnék le senkivel se csak azért, hogy megkapjak egy munkát. Nem vagyok ribanc. Nem tudom, hogy gondolhatják ezt rólam. Hogy ne idegesítsem tovább magam úgy gondoltam, hogy inkább felhívok egy pár embert, hogy nem megyünk-e el valamerre, amíg még itthon vagyok. Holnap már utazhatok is el Melburnebe.
-Szia Balázs. Nem zavarlak?-hívtam fel egyik legjobb barátomat
-Szia baba. Tudod, hogy te sose.
-Na csak azért hívtalak, hogy nem-e megyünk el páran valamerre vagy nem jössz-e át vagy valami.
-Mi van Vivike, unatkozol?
-Hát nem kicsit. Meg tudod holnap utazhatok is már el szóval még akartam előtte találkozni veletek, hogy elbúcsúzhassunk.
-Jó rendben. Mit szólnál ha most átmennék, aztán majd estére meg összehozunk valami kis össznépit?
-Rendben. Nekem jó lesz. Várlak és siess.
-Jólvan, rohanok.-kuncog- Szia baba.
-Szia Balázs.-tettem le a telefont.
Míg vártam Balázst, úgy döntöttem, hogy nem ártana felöltözni mert elég érdekesen festek pizsamában. Így elindultam a gardróbomba, hogy előkeressek valami kényelmeset. Előkerestem egy rövidnadrágot, egy supermanes pólót, elővettem még néhány kiegészítőt, majd bementem a fürdőbe. Gyorsan lezuhanyoztam, majd felvettem a ruhákat, és ez után nem sokkal meg is érkezett Balázs. Beengedtem, majd felmentünk a szobámba beszélgetni. Már elég régóta beszélgettünk, amikor megszólalt a csengő, így lementem megnézni, hogy ki lehet az. Mikor kinyitottam szembe találtam magamat Kristóffal. Már vagy ezer éve nem láttam az én kedvenc bátyámat. Azonnal a nyakába ugrottam és ölelgettem.
-Szia húgi. Én is örülök neked.-szólal meg bátyám
-Bátyuus. Úgy imádlak. De hogy-hogy hazajöttél? Történt valami?
-Nem, nem történt semmi. Csak gondoltam meglátogatom az én kis húgomat mielőtt még itt hagy minket.
-Jaj, tudod, hogy sokszor jövök majd.
-Persze-persze. Most ezt mondod, aztán majd a futamok meg a pasik miatt sose lesz időd hazajönni. Gondolom azért, hogy milyen.
-Milyen pasik? Tudod, hogy csak a versenyek miatt megyek. Nem fogok bepasizni. A Forma 1 az életem. Nem szeretném eldobni a pasik miatt.
-Nem feltétlen dobod el. Lehet, hogy pont egy másik pilótával fogsz összejönni.
-Persze. Biztos pont én kellenék bármelyik pilótának is. Nézz csak rám.-mutattam végig magamon
-Mi bajod van magaddal? Tök jó csaj vagy.
-Ez igaz.-szólal meg Balázs is.-Szia Kristóf. Rég láttalak. Visszatérve Vivire, minden pasi téged akar majd.
-Ja persze. Szerintem is. Megbolondultatok. De gyere beljebb bátyus. Ne az ajtóban ácsorogjunk már.-esett le, hogy már egy jó ideje az ajtóban állunk.
-Azt hittem már sose engedsz be.-röhög fel bátyám- De igaza van Balázsnak, tényleg minden pasi téged akar majd. Oda meg vissza lesznek tőled. Gondolj bele. Minden pasi álma egy olyan csaj aki szereti a focit meg az autósportokat és csinos, ugyanakkor vadmacska, és ahogy hallottam te az vagy eléggé.-kacsit Balázsra. Hát igen nyílt titok, hogy néha-néha megfordultunk már egymás ágyában.
-Na hát ezt tanúsíthatom. Egyértelműen vadmacska.-szól bele a beszélgetésbe Balázs.
-Jó, nem vagyok kíváncsi a húgom nemi életére inkább.-teszi fel két kezét bátyám.
-Jó, mindegy. Hagyjuk az én pasizásomat. Inkább mesélt je Kristóf. Ezer éve nem láttalak. Úgyhogy biztos lenne mit mesélned.
-Nem történt semmi különös. Ancsával tök jól megvagyunk. Talán még ennyire sose voltunk összhangban. És itt nem a szexre gondolok-teszi hozzá, kaján vigyorunkat látva, mire felröhögünk- Jó egyértelműen az is iszonyatosan jó, de most nem erre gondoltam.
-Jó-jó értjük.-Balázs
-Na mindegy az én életemet is lehet hagyni inkább. Mesélj te inkább Vivi.
Így neki álltam mesélni a dolgaimat. Majd beszélgettünk még aztán rendeltünk pizzát ugyanis mindannyian éhesek voltunk. Miközben vártuk a pizzát, addig az estét terveztük. Kristóf azt mondta, hogy ő nem sokáig marad, mert várja otthon Ancsa és holnap dolgozik. Már felhívtuk a teljes szűk baráti kört és mindenki azt mondta, hogy eljön. Ekkor érkezett meg a pizza. Gyorsan megkajáltunk, majd úgy döntöttünk, hogy elmegyünk készülődni az estére. Gyorsan elmentem zuhanyozni és hajat mosni. majd megszárítottam a hajamat, majd kicsit begöndörítettem és hagytam, hogy loknikba omoljon a hátamra. Törölközőbe mentem ki a gardróbomba, hogy előkeressek valami csinos ruhát és cipőt estére. Kisebb válogatás után egy fekete combközépig érő ruhára esett a választásom, egy hozzá illő magassarkúval és pár kiegészítővel. Gyorsan magamra kaptam a ruhát és a cipőt, majd lementem, ahol már a srácok vártak rám. Mindketten megdicsérték a kinézetemet és én is elmondtam, hogy ők se néznek ki rosszul. Majd elindultunk a törzshelyünkre, ahol már a többiek vártak ránk. Mindenki megölelt és végig puszilgatott majd bementünk és már elég sokan voltak benn. Kikértünk egy kör piát, majd a csajokkal elmentünk táncolni, majd nemsokára megjelentek mellettünk a srácok is. Egész este táncoltunk és beszélgettünk, na meg persze valamennyit ittunk is. Olyan 2-3 óra fele estünk haza Balázzsal. Gyorsan levetkőztünk, majd lefeküdtünk aludni.
Másnap reggel izgatottan keltem, megreggeliztem, majd átjött Szonja és anya, hogy segítsenek Balázzsal kiegészülve a pakolásban. Már teli volt 3 bőrönd, de még mindig nagyon sok dolgot kellett elraknom. A végén 5 bőröndbe sikerült beleraknom a cuccaimat. A többi cuccom pedig megy majd Milton Keynesbe, ahol nem rég vettem egy házat. Már csak 1 órám volt a gép indulásáig, így elbúcsúztam anyától és apától, majd Szonjával és Balázzsal mentünk a repülőtérre. Most Balázs is eljött velem neki viszont csak 2 bőröndje volt. Gyorsan becsekkoltunk, majd kényelmesen elhelyezkedtünk a gépen. Gyorsan megnéztem az e-mailjaimat, majd amelyikre kellett vissza írtam, majd úgy döntöttem, hogy alszok egy kicsit, ha már este nem valami sokat tudtam. Mikor felkeltek, akkor kezdődött meg a leszállás. Szerencsére sikeresen leszálltunk, majd elindultunk a csapatszállodába. Elkértem a kulcsaimat, igaz az elején nem akarták oda adni, de szerencsére Christian intézkedett és közölte a recepcióssal, hogy én bizony én vagyok. Késő este volt már, így felmentünk a szobába és lefeküdtünk aludni. Másnap korán keltem, mert megbeszélés volt. Egyedül az vígasztalt, hogy végre találkozhatok megint a srácokkal. Nagyon megszerettem őket. Sebbel is nagyon jóba lettünk szerencsére. Igaz az elején kicsit bunkó volt, de már szerencsére jóban vagyunk. Elmentem lezuhanyozni, majd előkerestem egy csapatmintás toppot egy rövidnadrággal ugyanis eléggé jó idő volt. Felkaptam magamra a ruhákat, kifésültem a hajamat majd felkaptam még a cipőmet és a táskámat, majd írtam egy cetlit Balázsnak, hogy kinn vagyok a pályán aztán majd jöjjön ki ha felébred és már mentem is. Hamar odaértem, szerencsére nem volt nagy még a forgalom. Majd mikor mentem be egyből egy nagyon kedves személlyel találkoztam.
Vivien ruhája otthon
Vivien ruhája a bulikor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése